Sähköinen taloushallinto

Olemme Accountor Finagon Partneri -tilitoimisto. Yhteiskäytössä asiakkaidemme kanssa oleva Procountor Taloushallinto -ohjelmisto on täysin sähköinen taloushallinnon pilvipalveluohjelmisto.

Ohjelmisto soveltuu yrityksille, jotka hoitavat kaikki taloushallinnon osa-alueet rahaliikenteineen tässä samassa ohjelmistossa.

Ohjelmiston valinta yhteistyökumppaniksemme on tehty yhteistyössä Tampereen ammattikorkeakoulun tradenomiopiskelijan kanssa hänen opinnäytetyönään kevättalvella 2015. Procountor vastasi parhaiten tilitoimistomme ja asiakasyritystemme tarpeita hinnoitteluineen ja ominaisuuksineen. Lisäksi siitä on kattavasti tietoa (mm. hinnoittelumalli, demo, videoesitykset ja ohjekirja) netissä procountor.fi.

Procountor Taloushallinto -ohjelmiston käytöstä asiakkaalle aiheutuvat kustannukset perustuvat tositteiden määrään. Käyttäjien määrä ei vaikuta hintaan eikä kuukausittaisia perusmaksuja ole. Näin ollen ohjelma soveltuu myös pienemmille yrityksille, jotka haluavat hoitaa taloushallintonsa sähköisenä yhdessä ohjelmistossa.